close
menu

I år står vi alla för delaktigheten!

92 möjligheter handlar nu om delaktighet!

Denna gång gör vi om aktiviteten i grunden. Nytt format, nytt innehåll och som sagt mer fokus på allas vår delaktighet. Programmet är en produkt av att alla 1200 deltagare som hittills besökt och utvärderat 92 möjligheter vi de tre tillfällena som genomförts hittills. Det innehåller tre spännande block:

- Inspiration och ny kunskap . Som vanligt ska du efter 92 möjligheter känna att du går därifrån med mer energi och kunskap än när du kom

- Kunskapstorg. I ett helt nytt format så kommer du få ta del av lokala exempel som du kan inspireras av.

- Utvecklingsarbete i praktiken . Det kommer att ges unika möjligheter för just din socken att tillsammans med Region Gotland vara med och forma framtiden och utvecklingen där just du bor!

Håll utkik just här för vi kommer att lägga upp mer information om programmet löpande. Boka redan nu in tiden 14:00 - 20:00 på Visby Strand.

Välkommen med din bokning!

Priset är 195 kronor per biljett inklusive moms. Detta är ett "boka tidigt pris som gäller fram till 15/12, därefter 295:- I priset ingår fika vid ankomst och mat på kvällen. Priset faktureras, i första hand via mailadressen du anger nedan.